Knakken

Knakken

Knakken er ThistedSpejdernes spejderhus, som bruges af ledere og spejdere ugentlig til diverse spejderaktiviteter. Der er i huset et lille køkken, men det kan ikke forventes at der kan tilberedes mad i køkkenet. Der findes lidt service, men forvent ikke der er service og anretningsfade.

I det omfang Knakken ikke bruges til spejderaktiviteter udlejes Knakken efter følgende principper.

 1) Udlejning til medlemmer af Thistedspejderne til private aktiviteter.

Pris kr. 1000,00 pr døgn (12 - 12).

Pris kr. 500,00 for ½ døgn (eftermiddag eller aften).

2) Udlejning til andre til familiearrangementer. Ikke ”abefester”. Udlejning til lukkede ungdomsfester kun når der er voksne der forestår og er ansvarlige og til stede ved arrangementet.

Pris kr. 2000,00 pr døgn (12 - 12).

Pris kr. 1000,00 for ½ døgn (eftermiddag eller aften).

 3) Udlejning til aktive ledere og bestyrelsesmedlemmer ved Thistedspejderne til private aktiviteter.

Pris kr. 0,00 pr døgn (12 - 12).

 4) Udlejning til aktive ledere og bestyrelsesmedlemmer ved Thistedspejderne til firma- eller skole aktiviteter.

Pris kr. 1000,00 pr døgn (12 - 12).

Pris kr. 500,00 for ½ døgn (eftermiddag eller aften).

Udlejning kan dog ikke ske i perioden 15.11 til 31,12, hvor hytten er reserveret til spejderaktiviteter. Der er visse arrangementer vi ikke lejer ud til bl.a. julefrokost.

Aftale laves med Ole Krogh der kontaktes pr mail olekrogh9 [at] gmail [dot] com eller telefon 23636323. Nøgle udlevers når lejen er betalt.

Der er mulighed for overnatning i hytten ved brug af skummadrasser, men medbring selv soveposer. Hvis 10 eller flere overnatter SKAL det anmeldes til brandmyndighederene. Oplys derfor om dette bliver aktuelt når hytten bestilles.

Spejderhuset Knakken er røgfrit og rygning skal derfor foregå udendørs. Der kan desværre ikke forventes et 100% rent hus.

Eventuelle skader på hus og inventar skal erstattes.

ThistedSpejderne har hvad der svare til en stor hustands-affaldsbeholder, vi skal anmode om at større mængder affald bortskaffes på anden vis.